Yüzyıla milenyum çağı diyorlar. Bu çağ diğer çağlar ile karşılaştırıldığında bambaşka bir çağ ve her şey elektronik ortamda ilerliyor.
Steve Jobs’un açtığı yoldan gidenler yaşamlarımızın bambaşka yönlere kaymasını sağladılar ki satışlar, firma tanıtımları gibi süreçler de elektronik ortamda yapılmaya başladı. Internet yaşamımıza girince farklı kavramlar kaçınılmaz oldu. Örneğin elektronik ticaret yaşamlarımıza web sitesi tasarımı ile beraber girdi ve bu hem satıcıların, hem alıcıların yaşamlarına bambaşka bir yön kattı.
Zira doğru bir web sitesi ile kurum ve/veya kişiler dünyanın her yerine istedikleri gibi ürünlerini satabilirler. Başka bir reklama, reklamcıya gereksinim duymadan ürünlerini tanıtabilirler.
Dahası ulaşamadıkları pazarlara ulaşabilirler ve Pazar portföyünü genişletebilirler. Tüm bunların yanında küresel rekabetin acımasız koşulları altında doğru bir web sitesi sağlam bir prestij göstergesidir. Günümüz insanı çoğunlukla internete girip kurumun web sayfasına bakmadan ürün alımına dair nihai karar verme durumunda değildir.
Doğru Bir Web Sitesi Nasıl Olmalı?
Yukarıdaki soruya temelde verilebilecek yanıtlar şunlar:
- Son derece yalın ve anlaşılır olmalı. Kolayca kullanılabilmeli.
- Gerekli olmayan hiçbir argümana web sitesinde yer verilmemeli
- Hedeflenen kitleye odaklı bir web sitesi tasarımı olmalı.
- Renklerin önemi gözden kaçırılmamalı
- Yurt dışı hedefi varsa farklı dillerde de hazırlanabilmeli
- Sitenin ilk sayfasında firmanın adres ve telefon bilgileri en alt satırda yer almalı.
Yukarıdaki bilgiler doğrultusunda Naya Bilişim web sitesine gereksinim duyanlara en doğru çözümü sunan bir bilişim firmasıdır. Detaylı bilgi için https://www.nayadigital.com/ bakmanız yeterli.